Om mig


Jag är en kille på 30 somrar som kommer från de södra delarna av Sverige men som har upptäckt charmen även med andra delar av vårt avlånga land. Jag är intresserad av idrott och fysiska aktiviteter av allehanda slag och tävlar bland annat inom Orientering. På vintern plockar jag gärna fram skidorna och glider fram i något skidspår, utför någon pist eller ute på kalfjället. Men jag gillar det mesta där man använder kroppen som redskap.

Naturen har alltid varit ett naturligt inslag i mitt liv. Både som en rekreations yta och som en plats för lugn och frid. Därför har friluftsliv alltid funnits där.

Jag är utbildad snickare samt byggnadsingenjör och arbetar för tillfället som byggnadskonstruktör på Structor byggteknik i Falun.

Jag tycker även att det är kul att skriva och att dela med mig av mina upplevelser, tankar och reflektioner från livet. Därför skriver jag den här bloggen med målet att inspirera någon till att hitta ut i fjällen eller kanske i naturen runt knuten och uppleva allt som finns att se här i världen.

Kontakt

Jag kan nås på e-postadressen: jonas@vildstjarna.se